Hoe krijg je een native android file op je Blackberry 10

De nieuwe Blackberry update 10.2.1 zorgt er voor dat je gewoon android APK files kan installeren. De files installeren is makkelijk maar hoe kom je eraan en wat doe je dan. Hieronder zie je een link met de meest voorkomende file's die we al voor je hebben gedownload.

Android APK apps voor NL 


Heb je een app gevonden download deze dan naar je computer en verzend deze daarna naar je email account op je Blackberry 10 smartphone en download het bestand. Na het downloaden wordt er gevraagd of je het bestand meteen wil installeren. Zo simpel is het dus en dit kan iedereen.

Maar als je nu meer apps wil dan zijn twee manieren om apps te krijgen en dat
is door SNAP (link) te installeren of door zelf een google play  app naar je computer te downloaden. We gaan dit laatste maar even doen en als voorbeeld gaan we op zoek naar Utopia een TV Show op SBS6 in de Google play store.


Je ziet na een zoekopdracht utopia en klikt het bestand aan. Als je goed kijkt zie
je boven in het adres balk van je browser de link staan voor utopia. Je copiert nu het gedeelt helemaal achteraan "nl.sbs.sbs6.utopia". Het gedeelte na de =.


Je gaat nu naar de site http://apps.evozi.com/apk-downloader/  en in het downloadvenster zet je neer
"nl.sbs.sbs6.utopia" je drukt op de blauwe Generate download link knop en een groene balk komt tevoorschijn en nu kun je het bestand downloaden op je computer en naar je toestel emailen.

Het is simpel. Blackberry World heeft al veel android apps en bedrijven zoals ING kunnen gewoon een android app plaatsen maar laten het na herhaardelijk
vermelden links liggen omdat ze het niet snappen dat het kan. Blackberry 10 is
te nieuw maar heeft wel bijna 250.000 apps in 12 maanden en ooit was Apple  blij met 25.000 apps.

Met de nieuwe ondersteuning voor APK files is voor de Blackberry gebruiker een bibliotheek open gegooid van meer dan 1 Miljoen apps en we kunnen dan ook gerust melden dat Blackberry de meeste apps ondersteunt sinds update 10.2.1

Veel plezier met je Blackberry 10 toestel en mijn tip is nog steeds download
geen games of vreemde apps van google play.


Mochten rechthebbenden van de apps bezwaar maken dan worden ze verwijderd. De blog is niet commercieel en ondersteund blackberry gebruikers die moeite hebben de apps zelf te downloaden.mail bbwired@outlook.com

Reacties