We hadden al wat alternatieven en we konden voor de laatste update al android file's omzetten van APK naar BAR files zodat we deze konden gebruiken op de blackberry 10.  Zo  kon je dus ING,ABN of spotify installeren.

Nu met de laatste update kunnen we meteen gebruik maken van een APK bestaand en wat is mooier als dat met een app store kan welke ook nog eens gebruikt maakt van google play input. We hebben het hier over SNAP.

We gaan nu eerst SNAP downloaden naar de desktop zodat we deze kunnen installeren met DDPB voordat we gebruik kunnen maken van google play. http://redlightoflove.com/ota/Snap-latest.bar

Voor we SNAP gaan installeren gaan we eerst DDPB downloaden naar de computer of laptop. download http://www.mediafire.com/download/b3zwqcnxv3mtmcn/DDPB.msi


Nu ga je naar setting in je toestel en kies security en daar kies je development mode en maak een pin aan. 1234 voldoet.  Het IP adres is altijd 169.254.0.1Nu sluit je het toestel aan met de USB kabel op de computer.

Nu start je DDPB op en kies je voor SCAN. Het ip adress moet gelijk zijn als in je toestel maar je krijgt een optie en je kiest dan 169.254.0.1Nu type je het PASSWORD in en dit is pin 1234 en kies nu CONNECT in DDPB.
Na een paar  seconden zie je dat je toestel erbij staat en je bent nu aangesloten.  Je kan nu apps toevoegen. 
Nu gaan we installeren. kies nu ADD en zorg dat je weet waar je SNAP had gedownload en hierbij kiezen we zelf bureaublad. Nu je de app hebt toegevoegd is het wel belangrijk dat je een vinkje hebt gezet voor SNAP.  Kies nu voor installeren.

Na installatie even resetten door volume knop up / down tegelijk 10 seconden in te drukken zodat de app als bar file kan laden in je systeem.

Nu ben je klaar en moet je je gmail account ingeven en heb je al eerder een android toestel gehad met een gmail account zorg dan dat je deze gebruikt, want dan kun je ook nog je reeds betaalde apps downloaden.

Lees ook : 
SNAP 2.0 update laat je reeds betaalde android apps downloaden. 

Reacties