SNAP 2.0 update laat je reeds betaalde android apps downloaden. 

Niet iedereen is bekend met SNAP voor Blackberry 10 en toch is de app. voor de mensen die twee maanden geleden de leaks installeerde een enorme hit als het gaat om native android apps te downloaden rechtstreeks van Google Play. Nu we allemaal 10.2.1 hebben mogen downloaden (behalve nog Vodafone klanten-tip-koop een kpn prepay kaart) heeft iedereen beschikking om APK bestanden te installeren en er liggen een miljoen android apps voor je klaar waarbij 80% zal werken mits de apps voldoen aan de voorwaarde (API) die Google zelf heeft gesteld aan android apps.
 


De Update laat je oude betaalde apps weer installeren door je weer aan te melden met je oude google account die je mischien nog hebt, omdat je ooit een android toestel hebt gehad, voordat je naar Blackberry 10 ging overstappen. De app SNAP is daarnaast ook qua layout opgepoetst en ziet er zeer goed uit en heeft wel wat weg van Blackberry world en daarnaast kun je lokatie gebruiken om apps in je eigen taal zijn makkelijker te vinden. Het is nog steeds geen google play layout maar de apps is snel en makkelijk in gebruik. nieuwe aanpassingen :
Download eerder gekochte apps
Nieuw layout voor homescherm
Algemene verbeteringen voor plaatjes van apps en API calls (Google Play samenwerking)
Nieuwe inlog scherm met 2 staps aanmeldings procedure en link naar Help en Privacy.
Nieuwe Instellingen voor verbeterde Android GSF ID, cache grootte, verrsie nummer
Nieuwe toevoeging is om APK's te downloaden voor een specifieke lokatie 


Natuurlijk is dit de app die je moet hebben om de android store te plunderen en ik zou zeggen ga naar onderstaande link en download SNAP om te sideloaden.
http://redlightoflove.com/ota/Snap-latest.bar
Wil je nog meer lezen over SNAP ga dan naar de site http://redlightoflove.com/snap/

Hoe je moet sideloaden kun je het beste deze link volgenTip blijft dat Blackberry apps veiliger zijn en android apps niet omdat je de toepassingsmachtigingen nietkunt uitschakelen. Blackberry 10 zorgt zelf wel voor veiligheid door android apps in een containter te laten draaien zodat je platform beschermt wordt door blackberry security en Trend Micro maar je kan zelf niet meer bepalen wat een android app mag doen dus download geen games of vreemde apps die alleen maargratis zijn omdat ze aan data mining doen oftewel ze willen je toestel info als contacten, email lezen.

Wil je weten welke games aan data mining doen kijk eens op de volgende link
http://appcrawlr.com/android-apps/best-apps-data-mining
 
Reacties