Amazone zelf even testen

We weten dat Blackberry een deal heeft met Amazon voor de app store en dat is natuurlijk goed nieuws omdat bepaalde apps zoals Netflix, Spotify, Candy Crush nog niet in Blackberry World stonden. Er waren   alternatieven  voor Spotify (Deezer) and Candy Crush ( Candy Slash Story) en ook voor apps als instagramm en Snap waren ze te vindne in Blackberry World en ze waren nog beter ook .

Toch waren er mensen die meer apps wilden zien en dat kan met SNAP wat mijn favoriet is omdat deze rechtstreek gebruik maakt van de google app store maar Amazon is een mooi alternatief en hieronder even de link om via je browser de app te downloaden naar je toestel of via de computer te downloaden om je zelf het bestand even toesturen zodat je de app kan installeren op je Blackberry toestel.



De link voor de amazon store : http://www.amazon.co.uk/gp/mas/get/android/ref=mas_mbl_ldg?dl=1

Na het installeren even op de Amazon logo klikken en in setting even de volgende dingen aanpassen om bijvoorbeeld je wifi setting even laag te zetten zodat je mobiel abonnement niet opeens apps download van 50 of 100 MB, Ook in App purchasing uitschakelen zodat je niet per ongeluk een krant abonnement krijgt, Ook Parental controls erg belangrijk als je kids niet van je toestel kunnen afblijven, Notifications om berichten te krijgen van Amazon en natuurlijk Collect app usage data uitschakelen. Dat was het wel en let wel op dat het nog geen native app is maar een android versie. De native zal sneller zijn tenzij Blackberrydeze gaat beveiligen net als Blackberry World en dat laatste hoop ik wel wat dat geeft de zekerheid van een veilige verbinding.

Veel plezier met de Amazon app store.

Reacties