Blackberry 10 gebruikers downloaden 2.5M apps via SNAP

RedLightofLove de ontwikkelaar van de google play client SNAP heeft aangekondig dat er al meer dan 2.500.000 android apps zijn gedownload voor Blackberry 10. 

Dit is groots en geeft wel aan dat er behoefte is aan android apps en daarnaast zijn er nog andere android stores zoals amazone,appslib maar SNAP als google play client blijft toch wel de beste en daarnaast heeft google play ook de minste problemen met virussen,malware waardoor het ook de meest veilige android app store is. 

Als je alleen al zo leest in forums zie je dat amazon ook erg populair is omdat je via de site de app naar je toestel kan downloaden zonder te sideloaden zoals SNAP. Hoe veel download Amazon heeft weet niemand maar ik denk ook al snel dat het in de miljoenen loopt. 

Blackberry heeft een goede zet gedaan om blackberry toestellen meer android vriendelijker te maken waarbij de veiligheid van het OS niet in problemen komt mede doordat android apps in een container draaien. Let wel op welke apps je nogmaals download en laat games en vooral gratis onzinnige apps links liggen en installeer alleen noodzakelijke apps zoals bank, netflix, upc of een ziekenfonds apps want het is en blijft een feit dat Blackberry apps met toepassingsmachtigingen veiliger en beter zijn dan android apps.

Enjoy BB10

Reacties