Blackberry EZ pass en m2m

Blackberry EZ pass is een groot succes en zo zijn er al meer dan een miljoen licencies omgeruild van concurrerende en bestaande gebruikers. Nu blackberry groter is dan zijn drie grootste concurrenten is Blackberry leidend op het gebied van ongekende beveiliging. Ook is het de goedkoopste oplossing voor jaren en daarnaast natuurlijk met een zeer uitgebreide controlle op gebruikers op een bedrijfsnetwerk is
blackberry BES 10 de toekomst als het gaat over Mobiel.

 Blackberry beveiligt alle G7 landen en de top 10 grootste bedrijven ter wereld werken met Blackberry.

Het gaat bij Blackberry niet alleen maar om BES voor ios, windows maar ook om beveiligde cloud verbindingen en dat gaat verder dan alleen wat de concurrent aanbied.  Met ondersteuning van IBM, Intel en zelf concurrende bedrijven gaat blackberry machine to machine verder uitbreiden.

Blackberry QNX zal hierbij een belangrijke rol spelen en dit doet men al in auto's waar niet alleen draadloos een auto kan worden nagekeken maar ook veilig kan worden geupdate of kan worden aangestuurt en daarnaast draait Blackberry met QNX een schil voor android en ios zoals carplay wat als een apple inovatie is maar niet kan draaien zonder Blackberry. Ook op het gebied van ruimtevaart, medische apperatuur heeft blackberry een leidende rol en zelfs robots die zelfstandig kunnen stofzuigen worden niet vergeten.

De volgende stap naast machine to machine is voor Blackberry het veiliger maken van internet voor bedrijven en aankopen online waarbij je met een unieke eigen box inlogt op een andere box geheel afgezonderd waarbij er geen data verlies is. De toekomst ziet en goed en veilig uit met Blackberry.

Blackberry infograhics Reacties