Meer Blackberry Passport

Ik had eerder een vierkant toestel gezien, maar dacht eerst nog aan een ander koreaans bedrijf maar het was LG. Om precies te zijn  de LG Optimus VU met een 5,5 inch scherm waarbij het toestel ook vierkant was maar dit toestel was net te breed en het lijkt  erop dat een 4,5 inch scherm naast de Galaxy Note kan en dus mogen we gerust zeggen dat de Blackberry Passport een phablet is met een uniek concept en toetsenbord met touch gevoeligheid cq gesture. je kan namelijk swipen op het toetsenbord en functies oproepen maar het is allereerst puur bedoeld om veel te typen en je bestanden,documenten etc goed te kunnen lezen,te bewerken en te bekijken. 

Het toestel heeft ook het gerucht dat het specifiek is ontworpen voor de medisch wereld waar Blackberry QNX belangrijke contracten voor heeft afgesloten. De CEO maakte nog een grapje "this device will be good enough to view MRI scans and X-Ray scans" doelend op het contract met de gezondheidzorg.  Blackberry kan dus toestellen op maat leveren voor bepaalde sectoren en doet dit met de Blackberry Passport die men dus ook los gaat verkopen, want dit was bij het concept nog niet helemaal zeker en toen werd inderdaad al verwezen naar het contract met Nanthealth voor meer dan 250 ziekenhuizen. 


De Blackberry Passport is dus uniek en bereikbaar in september en heeft voordelen dankzij het breede scherm maar wat kunnen we verwachten aan specs voor de liefhebbers :

Processor : quad-core Snapdragon 800 processor 2,3 Ghz
Scherm : 4,5 inch met een resolutievan  1440x1440 dus een zeer hoge resolutie van 453 DPI
RAM geheugen : 3 GB   (minimaal 16 apps tegelijk gebruiken ,dus multitask monster)
Camera : 13 Mp met IOS dus scherpe foto's

Batterij : 3450 mAh met een lange standbye tijd maar in dagelijk gebruik 24 uur bij non-stop gebruik     Blackberry passport is net zo groot als ...... inderdaad een paspoort

Reacties