Alternatieven voor Blackberry World video en muziek dienst

BlackBerry world heeft nu sinds 21 juli geen muziek en videodienst meer en deze zal bij 10.3 worden vervangen door Amazon. Mensen met 10.2.1 krijgen dan ook de update binnenkort om amazone te gebruiken. Deze groep zal daarna in de komende maanden blackberry OS 10.3.1 ontvangen.Welke alternatieven kun je al gebruiken voor je muziek en welke zijn goed.Je kan de muziekdienst die in blackberry world blijven gebruiken als aparte app met 7 digital. 

Een andere mogelijkheid is streamen van muziek via Spotify of Deezer. Spotify zal je alleen kunnen downloaden via android en verwijs dan ook naar het artikel amazon app uitproberen om Spotify te downloader. De App Deezer heeft naar mijn mening een betere album beheer en is te downloaden via de volgende link van Deezer. De Deezer pro is een maand gratis en.je kan je makkelijk na 28 dagen afmelden.Voor de film liefhebbers kan ik tot the time being de app free movie aanraden. Je kan zelf een taal selectie doen zodat je films ook met Nederlandse ondertiteling kan bekijken zoals een 10 uur durende marathon van sponge bob  of Echoes van Pink Floyd. De app kun je via de link Free Movie downloaden.

De laatste app is lekker genieten van wat oudere films , animatie en muziek films op je mobiel of streamen met je HDMI naar je TV.

Een andere alternatief is muziek en video op een 64 of 128 GB geheugen kaart te zetten en gebruik te maken van je muziek of videoplayer op je Blackberry 10 toestel. Ik heb zelf voor de kids veel series erop gezet voor de vakantie zodat ze via een hdmi kabel op de TV series als hoelahoep, Tinkelbell, etc. kunnen kijken.

Veel plezier tot Amazone daadwerkelijk arriveert op blackberry 10.

Reacties