Blackberry neemt Secusmart over

Blackberry neemt het Duitse bedrijf Secusmart over waar ze al jaren mee samenwerken op gebied van beveiliging op het gebied van voornamelijk spraak beveiliging,anti afluistermethodes en data encryptie.Veel grote wereldleiders, Nato en grote enterprises gebruiken al een Blackberry met Secusmart en het bedrijf is wereldleider inspraak en afluistertechnieken qua beveiliging.

Het bedrijf past perfect bij Blackberry en door de al jaren samenwerking is dit een logische keus en beveiligt iets extra zoals het afluisteren van gespreken en sms data waar Blackberry zich dus ook gaat richten voor zowel   individuele privacy gebruik tot nationale veiligheid.

Blackberry geeft aan :
We zijn altijd op het verbeteren van onze beveiligingsoplossingen te houden met de toenemende complexiteit van enterprise mobility, met apparaten die worden gebruikt voor meer kritische taken en meer kritische informatie op te slaan, en aanvallen op de beveiliging steeds geavanceerder," zei John Chen, Executive Chairman en CEO , BlackBerry. "De overname van SECUsmart onderstreept onze focus op de aanpak van toenemende kosten voor beveiliging en bedreigingen, variërend van de persoonlijke levenssfeer voor de nationale veiligheid. Deze overname versterkt onze beveiligingsoplossingen met toonaangevende anti-afluister technologieën spraak-en data-encryptie en, en bevordert BlackBerry's veiligheid leiderschap in end-to-end mobiele oplossingen. "


                                 Secusmart beveiligt in secure browser,sms,,email,data opslag en spraak

Reacties