Blackberry goed genoeg om land mee te besturen

David Cameron ligt onder vuur door op vakantie te gaan met de verklaring dat hij de regering ook wel kan runnen met zijn BlackBerry, terwijl Groot-Brittannië steeds meer betrokken raakt bij militair ingrijpen tegen ISIS in Irak.  

De Prime Minister verdedigde zijn beslissing om te gaan op zijn jaarlijkse vakantie met het gezin naar Cornwall ( minder dan een week na terugkomst van een 10-daagse vakantie in Portugal ) door te zeggen dat hij nog steeds in staat zijn om het land te leiden met zijn BlackBerry smartphone.

The Mirror kop schreeuwde: Cameron Under Fire voor het nemen van een ander vakantiehuis Terwijl Groot-Brittannië is meegesleurd in Iraakse Crisis en the Sun had ook zijn kop klaar.


In het licht van deze kritiek, zei Cameron : "Waar ik in de wereld ben, ben ik altijd binnen een paar meter van een BlackBerry en in staat om dingen te regelen zolang er ook iets geregeld moet worden.


De afstand van Londen naar cornwall is zoiets als van Groningen naar Breda maar verder is het echt niet en als het moet zou de minister wel achter zijn bureau zitten maar zover is het nog lang niet en zal hij genieten van zijn jaarlijkse vakantie met zijn familie en hou die BlackBerry maar bij de hand.

http://www.theweek.co.uk/politics/60020/cameron-off-on-hols-again-i-can-run-country-by-blackberry#ixzz3AqqO078L
 

Reacties