BlackBerry Z30 wint internationaal consumer product award 2014

De blackberry Z30 blijft maar prijzen winnen sinds CES Vegas 2014 waar het de concurrentie ver achter zich liet en het toestel kreeg later ook nog een RED DOT Award 2014 voor product design. Vorige week was het zelfs op oude software nog beter dan de HTC M8, Iphone 5S en Nokia Lumia 1520 welke allemaal op de nieuws software update's draaide.

De beast met een enorme batterij, prachtige multimedia mogelijkheden en koning in social media en dat allemaal op een 5" scherm. De Hub, De Real Multitasking en het geweldige virtuele keyboard is het beste wat je kan vinden op mobiel gebied en het is daarom dat het wederom een internationale prijs wint.

Het is en blijft ook mijn favoriete toestel waarmee ik nu ook dit artikel schrijf.


Gedeelte uit  het persbericht:
BlackBerry Limited (NASDAQ: BBRY; TSX: BB), een wereldleider in mobiele communicatie, heeft vandaag aangekondigd dat de BlackBerry Z30 smartphone is benoemd tot de gouden winnaar in de Consumer Product van het Jaar categorie in Best in Biz Awards 2014 International, de enige onafhankelijke business awards programma beoordeeld door de leden van de pers en analisten.

Meer dan 200 publieke en private bedrijven die alle sectoren van de economie uit meer dan 30 landen streden in Best in tweede jaarlijkse internationale programma Biz Awards '. Best in Business Awards 2014 Internationale onderscheidingen werden opnieuw gepresenteerd in een aantal categorieën, waaronder snelst groeiende bedrijf van het jaar, meest innovatieve bedrijf van het jaar, Enterprise Product van het Jaar, Beste Nieuwe versie van het Jaar en het meest innovatieve product van het Jaar.

Zie ook onderstaande link:
http://intl.bestinbizawards.com/intl-2014-winners-product/

Reacties