Blackberry nummer 1 en Apple roeit nog verder met ios 8 en icloud

Het is een moeilijke tijd voor Apple na 3 maal binnen 9 dagen een nieuwe uitrol uit te brengen van ios 8 met wederom problemen en het buigen van de iPhone 6. Het is qua software problemen met verbindingen voor netwerken en wifi, het unlocken van je toestel, Apps die spontaan afsluiten (ios 8 gebruikt meer geheugen), vastlopers en de lijst is te groot en soms helpt het om een hard reset te doen om bepaalde functies weer terug te krijgen of weer werkend maar het een drama als het weer niet goed gaat.

Het icloud lek blijft Apple ook achtervolgens met wel heel erg  +18 erotische filmpjes online van bekende artiesten en noem maar op. Het is gewoon op hol geslagen lijkt het wel en dan lezen we ook nog eens dat de 'Anti-trackingoptie" van  iOS 8 niet voldoet.

Het kan nog gekker als CNN bijna huilend aangeeft dat ze het zielig vinden dat Apple nergens aan voldoet op dit moment. Het is toch wel erg triest, want de media had sinds de lancering van het nieuwe BlackBerry platform geen goed woord over terwijl BlackBerry 10 OS wel uitgeroepen is tot beste mobiel platform van 2014.

Het gaat gelukkig wel goed met BlackBerry OS 10.3  en de BlackBerry Passport welke binnen 10 uur was uitverkocht op Amazon.com (US) met een record aantal van 200.000 stuks. Het toestel staat dan ook vierkant op nummer 1 als meest verkochte smartphone.

Hoe het verder zal gaan met Apple zullen we wel zien en ongetwijfeld komt dat ooit wel eens weer goed maar Blackberry is onbreekbaar zoals onderstaande filmpje.

Reacties