Forrester Research "Blackberry is leider in mdm oplossingen"

Blackberry is leider in Enterprise Mobile Managment volgens Forrester Research. Ze hebben de top 15 mobile device managment leveranciers allemaal aan de tand gevoeld. Blackberry scoorde het hoogst in strategie, wereldwijde aanwezigheid, gebruikt door de grootste en hoogste genoteerde ondernemingen, grote installatie base en partners. Op het gebied van Netwerk beveiliging , toekomstige visie enondersteuning scoorde Blackberry ook nog eens het allerhoogste.

Forester merkt ook op in zijn rapport dat Blackberry sterk blijft investeren in toepassingen voor samenwerking en daar een visie heeft dat de strategie voor internet of things en automotive managment sterk ondersteunt. Blackberry is leider in deze positie.

De samenwerking is duidelijk met android op Blackberry 10 of in de auto dankzij QNX, maar ook Apple Carplay . De internet of thing is al bezig voor Blackberry en zal alleen maar verder uitgroeien en ook anders oplossingen zoals SecuSmart en Movirtu zijn aankopen die BlackBerry nog sterker maken op deze markt.

Reacties