Doorgaan naar hoofdcontent

ios8 appel vergiftigd ook op de iphone 6

Het is elke keer een feest als apple weer een update heeft en nu weer met ios 8, want het lijkt of ze alweer de boel aan het flessen zijn om gebruikers te dwingen naar een nieuw toestel las ik in een forum.  De data integratie en slecht implementatie waarbij Apple zich weer tekort schiet is toch wel heel erg slecht en de klachten zijn enorm. New York post geeft groots aan " Apple ios 8is here - and there's no shortage of problems" het advies is om niet te updaten tenzij je niet anders wil.


BBC geeft aan " Users frustrated bij Apple ios 8 update". De grote grap is dat bepaalde toestellen niet geupdate konden worden doordat het album U2 was toegevoegd op het toestel ,maar dat zijn nog de kleine problemen. Veel mensen moesten de helft van hun toestel verwijderen om de update te doen en dat allemaal om dat het OS 5,8 GB nodig heeft.

Ook Computerworld geeft in zijn header precies aan wat mis is "iOS 8 problems tell Grimm tales: Slow, Laggy, Bloaty, Crashy, Buggy, Drainy and Doc" en dat zie je niet meteen terug in BlackBerry 10.2.1 of 10.3 welke nog officieel gelanceerd moet worden. Dit is na incidenten zoals met de icloud diensten of zoals 2 dagen geleden dat het toestel alsnog simpel te hacken. Dit is een kans voor BlackBerry om daar nog dieper op in te springen.

De klachten die het meest voorkomen zijn wifi problemen en snelheid, Het laden van pagina's is sloom, Het laden van bepaalde apps zijn langzaam en de gehele performance is minder. Het geluid is soms spontaan weg, Het switchen van apps gaat wel eens mis en Facetime werkt niet optimaal. Het is ook nog eens dat ios 8 de batterij levensduur korter maakt. Ook de bluetooth connectiviteit is minder of werkt nietniet,er zijn messaging problemen en al geheel is het os niet zo flitsend en snel als ios 7 was ik al gemeld had. Het is ook de iPhone 6 die een aantal problemen heeft.


This is really pissing me off. I think it may be time for a new phone. In Itunes if I restart to factory settings that means all my pictures will be gone correct ugh

I also have a "Stupid phone". They told me it was smart, I beg to differ

My phone is not sending, receiving or showing any past text messages at this point. I have done what is suggested above with no change to the malfunction. Looking forward to resolution.

Agh! My iPhone 5s just went black...I cannot turn it off, I think it's still on because if I hold the button down Siri says she's sorry but cannot take any commands right now and please try back later.

 I can't receive (frozen) a message alert/notification when i'm playing games..


 
 
Ik zou zeggen lekker switchen naar een betere OS, waar het platform BlackBerry 10 al uitgeroepen is tot beste mobiel platform voor 2014 is het een goed alternatief om mee te beginnen. Met 10.3 kunnen ze toch laten zien wat ze in huis hebben. BlackBerry zou hiermee 10.3 kunnen promoten om vergelijkingen te maken wat zij hebben en wat ios 8 biedt.

BlackBerry Real Multitasking, HUB  integratie, geweldig keyboard maar ook een goed bereik. kunnen promoten. Het is nu om te laten zien wat BlackBerry doet en wat het heeft en het lijkt me dat ondanks dat de Passport een vreemd eend is wel een betere en stabielere OS heeft dan ios 8 op dit moment en dat  moeten ze nu aan de wereld laten zien.

Links:

http://www.computerworld.com/article/2686096/ios-8-problems-itbwcw.html

http://nypost.com/2014/09/18/apples-ios-8-is-here-and-theres-no-shortage-of-problems/

Reacties