The ten day Blackberry challenge

Er zijn in de wereld veel mensen die iets tegen BlackBerry hebben maar die hebben ook geen enkele idee wat BlackBerry doet. BlackBerry 10 OS is zelf tot beste mobiele besturingsysteem voor 2014 gekroond en iedereen blijft negatief doen, hoewel je wel steeds meer positieve geluiden hoort van reviewers. Het is vooral de technische kennis van zowel de media als het publiek die blijft hangen aan benamingen als curve en storm maar dat is geen BlackBerry anno 2014 meer en hoe vertel je dat aan de wereld.

Sam Wright, redacteur en oprichter van de website Tech.Girl (Tech.meisjes), een Zuid Afrikaanse website die gewijd is om vrouwen te informeren over gadgets besloot de uitdaging aan te gaan. Ze had ooit eens een BlackBerry maar was ooit eens overgestapt naar een ander platform.

Deze overstap van twee jaar geleden was nu in het geding door een uitdaging van BlackBerry nadat ze in contact was geweest met BlackBerry over hun populariteit en marktaandeel. Ze sprong in op de gelegenheid en ging de uitdaging aan om de BlackBerry Z3 te testen voor 10 dagen en daar heeft ze een journaal van bijgehouden die je hieronder kan lezen.

Het is een bijzonder en eerlijk verslag en ...........lees zelf maar.

http://techgirl.co.za/2014/09/10/ten-day-blackberry-challenge/


Reacties