BBM Meeting

De verschillen in video chat services zoals google hangouts en Skype in vergelijking met BBM is dat me meerdere mensen toelaten in een video gesprek. BBM kent alleen maar 1-1 gesprekken. Niet alleen dat maar BBM ondersteunt dit alleen nog op de Blackberry 10 toestellen en niet op de overige mobiele platformen.

John Sims is dat ook opgevallen. In een intervien in de Jakarta Post wordt er aangegeven dat er een nieuwe produkt in de maak is. Het product wat binnenkort gelanceerd gaat worden heet BBM Meetings. Het is een een gesprek en video groep waar 25 mensen aan mee kunnen doen.

Het wordt eerst gelanceerd als enterprise service maar in 2015 ook op de consumenten markt. Het wordt dan ook gelanceerd op ios, windos en android en daaarnaast op tablets en desktop voor de mac en windows computers.


BBM meetings is duidelijk gefocust op de enterprise markt maar is duidelijk een mooie verbetering van de BBM service maar zal zekers ook de consumenten markt volgend jaar niet vergeten.

We krijgen volgend jaar dus de friday meetings en the afterparty meetings groepen en kan niet wachten om daar meer van te zien.

Reacties