Blackberry buigt niet.

Het is al weken dat het buigen van Apple iPhone in het nieuws is en het begint bijna een sport te worden dan zelfs in winkel mensen het toestel simpel buigen met hun blote handen. Het is dat Apple op een wel heel vreemde manier als beste toestel wordt gekozen, zoals op de site van the Verge waar twee toptoestellen zogenaamd strijden en Apple de winnaar is en waarom is onduidelijk maar het staat er en zo zijn er meer sites die daar aan meedoen.
 
Het Duitse computerblad - Bild heeft blijkbaar lak aan Apple en zijn reclame inkomsten, want een brief aan Tim Cook , waar ze aangeven geschokt te zijn hoe makkelijk het toestel buigt heeft veel stof doen opwaaien en ze wijzen  Apple op zijn houding tegenover consumenten.
 
 


BlackBerry zou hiervan gebruik moeten maken en het filmpje met Tim Allen die zijn Passport uit zijn kontzak haalt is mischien wel een knipoogje naar Apple bend gate. Bij Bloomberg was het ook al een bend festijn om een BlackBerry Passport te buigen.
 
 
 
Het is ook wel vreemd dat deskundige reviews schrijven over de kwaliteit en over de beste iPhone, want het is niet alleen de hardware maar ook ios 8 die voor veel problemen zorgt door allerlei bugs
en ondanks dat zien we steeds meer BlackBerry op de TV en heeft BlackBerry zelfs een marketing bureau een opdracht gegeven om het merk meer te promoten. BlackBerry ruikt bloed en daar moeten ze gebruik van maken. 
 
 Apple Store US
  

Reacties