We moeten alles als onderdeel zien van ons ecosysteem

De onlangs gelanceerde BlackBerry Passport is de eerste van vele professionele smartphones die het bedrijf zal uitbrengen met het  plan om de zakelijk markt terug te winnen . Eén van de mobile computing partners van  BlackBerry 's , MERCEDES AMG PETRONAS , het winnende Formula One team van 2014 , heeft honderden BlackBerry-telefoons op kantoor en IT. Het team maakt gebruik van BlackBerry-telefoons als hun primaire communicatie-instrumenten, waarbij de twee hoogste bazen van het team, Paddy Lowe en Toto Wolff  al de Apple hype achter zich hebben gelaten. Paddy Lowe hieronder is erg tevreden met het grotere scherm icm met het keyboard.
 

 
Toto Wolff zijn commentaar:  "I have the Passport, which is really good, because it’s replaced my MacBook… And then I have a work phone that’s a BlackBerry, and a business phone that’s a BlackBerry. And I wouldn’t change it for the world.”
 
De BlackBerry Passport is iets nieuws en is overal uitverkocht en het toestel staat in veel landen zoals in the UK naast de nieuws samsung S serie en de Note in de top 3. De innovatie is helemaal terug bij BlackBerry en ze maken wat ze zelf willen. Wie houdt ze tegen.
 
De CEO heeft vorige week nog gesproken in Hong Kong op de Technologie dat iets uitmaakt forum. De onderwerpen als de uitdaging voor het bedrijfsleven om de richting van diverse en meer verspreide mobiteit ,de traditionele grenzen tussen werk en prive vervagen steeds meer en hoe dit persoonlijk te beveiligen  De veiligheid die een belangrijke rol speelt en beperkingen. Dit is waarom veiligheid steeds belangrijker gaat worden. De rol van BlackBerry en het tijdperk van mobiel computer gebruik is al aan de gang.

BlackBerry geeft duidelijk aan met Bes 12 dat ze hun pijlen op alle platformen richten. De CEO zegt hierover "We moeten alles als onderdeel zien van ons ecosysteem en niet alleen BlackBerry. Dit heeft BlackBerry al laten zien met BES 10 maar ook met de BlackBerry Blend welke ook perfect kan communiceren met je Passport terwijl je werkt op je Android Tablet,ipad of iMac.

BlackBerry gaat steeds verder hiermee en onder de nieuwe leiding van John Chen is er een enorme verandering gebracht in het bedrijf. De afgelopen 10 maanden is er een omkeer en nieuwe doelen en veel innovaties. Vanmorgen nog werd vermeld dat BlackBerry 26 nieuwe pantenten heeft gekregen voor onder wearables,  conference calling en verbeterde beveiliging.
 
De verwachting is goed voor BlackBerry en de media wordt steeds positiever en dat werpt zijn vruchten af doordat je steeds meer publieke mensen ziet met BlackBerry toestellen, maar ook meer bedrijven die  BES 10 afnemen. De verhouding is niet meer 80:20 om te overleven voor BlackBerry , maar eerder 100% positief.

 

 

Reacties