BBM Meeting

BlackBerry's BBM meeting (Vergaderingen) app is nu beschikbaar in BlackBerry Wereld om te downloaden.De app is beschikbaar voor alle BlackBerry 10 apparaten.
BlackBerry's BBM meeting
 
BBM meeting biedt een frisse nieuwe kijk op mobiele samenwerking. Met een mobiel geoptimaliseerde gebruikerservaring, BBM meeting komt  on-the-go professionals tegenmoet op BlackBerry 10, Android, iPhone, en zowel Windows als Mac. U kunt genieten van:

HD VIDEO & voice conferencing: Breng goede ideeën tot leven met HD-video en voice conferencing voor maximaal 25 deelnemers, hetzij in actieve luidspreker of een gallery mode.
BBM CHATS WORD vergaderingen op TAP knop: Maak van elke BBM-chat, chat met meerdere personen, groeps-chat, of BBM Voice oproep in een live-gesprek met een simpele druk op een knop.
RING. ANTWOORD. JOINING Een vergadering is zo makkelijk als dat: Stop worstelen met conferentie-ID's, wachtwoorden en pincodes. Wanneer het tijd is om te ontmoeten, uw telefoon overgaat. Antwoord is net als een normaal telefoontje aanneemt en u bent in de vergadering, klaar om te gaan.
HEDEN OVERAL, Met baanbrekende mobiele samenwerking: BBM Vergaderingen is ontworpen voor mobiel, zodat u kunt presenteren vanaf uw apparaat van keuze - mobiele of desktop. Toon uw scherm, zorgen voor een presentatie, een document te delen, of zelfs voeg tijdelijke notities.
• betere samenwerking. Betere waarde: Haal alle standaard vergadering functies en innovatieve nieuwe mobiele ervaringen, plus bekroonde BlackBerry T-ondersteuning opgenomen met een gastheer abonnement.
SCHEMA IN BEWEGING: Gemakkelijk te starten of plannen een video en audio conference vanaf uw mobiele apparaat. Deelnemers uitnodigen van uw lokale of bedrijf adresboek met e-mail of BBM.
CHAT TERWIJL U ontmoet: Soms is een goed idee kan niet wachten op de oproep in te pakken. Stuur een bericht naar de groep, terwijl u aan of stuur een privé-bericht naar een enkele genodigde.
CONTROLE. Blijf productief: Houd vergaderingen op de rails en productief door het beheer van de aanwezigen, zelfs wanneer het hosten van een mobiel apparaat. Pass gastheer controles, mute lawaaierige lijnen, verwijderen aanwezigen, en sluit uw vergadering om het privé te houden. • Inbellen: Buiten van uw gegevens dekking of roaming in het buitenland? Geen probleem. Wanneer u geen toegang tot de gegevens hebben, kiest u het nummer in van een telefoonlijn.
BBM Meeting nu te downloaden

Reacties