Blackberry 10.3.1 lijkt te verschuiven naar eind 2014/begin 2015

Met de lancering van de BlackBerry Paspoort kwam BlackBerry OS 10.3 op de markt. De toestellen zoals de Blackberry Z10,Z30, Q10 zouden moet wachten tot de Blackberry Classic op de markt zou komen met 10.3.1. 
De lancering van de Blackberry Classic is ook verschoven naar December om vermoedelijk wat ruimte te creeren voor de Blackberry Passport die nog steeds goed verkoopt en de voorraad van de Classic in orde te krijgen. Het besturingssysteem van Blackberry OS 10.3.1 werkt snel,soepel en heeft wat veel kleine nieuwe slimme functies maar zit nog met wat bugs waar het systeem verder geen last van heeft.
De Blackberry Classic zal qua verkoop pas starten eind november of begin december. De lancering van OS 10.3 zou een maand later moeten beginnen voor andere toestellen dus dit zou nog een kerstcadeau kunnen worden of een gelukkig nieuw jaar geschenk. 
Deze BlackBerry OS 10.3.1 werd ingesteld om rond te lanceren tegelijk de BlackBerry Classic werd gelanceerd in november. Met dat gezegd zijnde BlackBerry CEO, John Chen liet de kat uit de zakken een zei dat de BlackBerry Classic zou niet starten tot december. Volgens bronnen dit duwt de lancering van OS 10.3.1 een stukje terug tot of begin 2015.

Reacties