Kort nieuws

Er zijn veel kleine berichten zoals een leak van 10.3.1 welke nog steeds bugs bevat en dus ook is uitgesteld tot begin 2015. De autoloader van  OS 10.3.1.1154 is reeds te downloaden sinds een paar dagen en werkt wel goed en geen reboots maar verwacht wel bugs in gesture, browser of youtube filmpjes.

Hier de download voor de Blackberry  Z30   / Z10 STL 2,3,4  / Passport. Toestel aansluiten
op je computer en installatie gaat automatisch. Let wel op dat alles wordt gewist dus maak backup van je contacten of andere zaken zoals foto's.  Alles op eigen risico.

Wellicht ook al ergens gelezen maar de witte Blackberry Passport is beschikbaar vanaf december en er komt een speciale editie in het Rood. Het is allemaal afwachten wanneer we de witte kunnen bestellen in Nederland.


BBM krijgt in de toekomst reclame waarbij je moet denken aan aanbiedingen via channels of gewoon met speciale coupons en promoties. Dit zal voornamelijk in Amerika, Zuid Afrika en Azie worden uitgerold, waarbij we in Europa nog even achterblijven. Een combinatie met BBM money zou helemaal geweldig zijn. Het is duidelijk dat blackberry zijn BBM meer gaat monetariseren.

Reacties