BlackBerry codenaam Manitoba

De BlackBerry Manitoba is niets anders dan de BlackBerry Z3 LTE die zou uitkomen rond dezelfde tijd als de BlackBerry Passport. De BlackBerry Classic zou ook eerder uitkomen dan de Passport maar toch van de 4 toestellen voor 2014 was de BlackBerry Passport het tweede toestel in 2014.


De Classis heeft op zich laten wachten en is 5 maanden later uitgekomen en van de Z3 LTE versie was helemaal niets meer van bekend tot eind november.

De verschillen tussen de Z3 en Manitoba is allereerst 4G en daarnaast een betere radio, betere specificaties maar als je kijkt naar de berichten in mei dan zou het toestel de zelfde processor ,geheugen en ram krijgen als de Z3.  De simkaart is geen micro maar een nano en de aan-en uitknop zit weer boven op het toestel.

Het blijft gissen omdat de specs nog niet bekend zijn en de verwachtingen en speculatie''s in mei 2014 wezen op een Z3 versie met LTE en we zijn nu alweer een half jaar verder en we zullen dus moet wachten tot BlackBerry meer vrijgeeft of laat uitlekken.

Reacties