Sony werkt door dankzij Blackberry

Sony zit in zwaar weer als het gaat om zijn eigen beveiliging .

Ze hebben aangegeven via  CNN Money dat veel informatie en data ook ook door gebruik van prive apps en gmail accounts via mobiel en notepads werd veroorzaakt.  Het is bekend dat Google Android niet de meest veilige keuze is en dat weten ze nu maar al te goed bij Sony.

Ze konden gelukkig door werken tijdens de Hack dankzij een oude BES server weer nieuwe leven in te blazen en wie weet is het voor Sony mischien een idee om te gaan kijken waarom BlackBerry zo veel beter is in data beveiliging in een open source platform als Android.

Ze zijn helemaal weer teruggestapt op BES en de top gebruikt weer BlackBerry toestellen alsmede key personeel in de boom van data en informatie binnen Sony. De Xperia toestellen hebben ze dus laten vallen en dit is slecht voor het merk,  maar zegt ook alles over Google Android.
De FBI heeft ook aangegeven dat veel bedrijven hetzelfde overkomt, maar zich daar totaal niet van bewust zijn en dat is vooral te danken aan platformen die beperkte data beveiliging bieden waar gewoon van is te profiteren.

Ik denk dat Sony maar eens goed moet gaan praten met BlackBerry en veel bedrijven met ipads of android toestellen op wifi moeten eens bewust worden dat al die data gewoon is binnen te halen
voor derden.

Reacties