Google speelt een aantal kaarten uit

Een artikel van een week geleden dat een meerderheid van android gebruikers geen update meer krijgen leek in te slaan als een bom, maar er was een afleiding van Google door publiekelijk de beveiliging van Apple en Microsoft aan te kaarten.

Het is duidelijk dat google zijn eigen Android OS niet als kaart op de tafel legt, maar die van andere platformen. Het is de groep van Google die zoekt naar exploits in andere besturingssystemen, mede omdat Android een open boek is voor Hacks en Malware.

De reden dat ze geld uitgeven in het vinden van exploits in andere platformen is duidelijk. Het is misleiding zoals de ontbrekende kaart van Google in het spel.

De groep van Google welke exploits moet vinden heet project Zero De volgende link verteld welke onbaatzuchtige daden project zero ons aanbied : http://googleprojectzero....ouncing-project-zero.html

Het mooist is dus dat Google de grootste groep gebruikers van hun Android platform met OS  4.3 en ouder heeft aangegeven dat ze niet meer worden beveiligd met patches en update's. Deze gebruikers zijn nu dus kwetsbaar en dan toch zo'n mooie site van projext Zero dat ons afleid wat Google hun gebruikers aandoet door Windows en Apple aan te vallen in de naam van onze veiligheid.Het nieuws dat Google 930 Miljoen gebruikers laat vallen in een zeer vijandige android vijver met de meeste malware (98%) en Hacks zoals de Android Play store ( vraag Sony maar die daarnaast zelf hun eigen Android toestellen niet meer gebruiken) en een android OS 5 met bugs, lags en waarvan de update is stilgelegd.

Het is allemaal voor onze veiligheid volgens Google, maar ik denk toch dat de ontbrekende kaart een misleidende truuk is door de andere kaarten op tafel te leggen.

Heel netjes gedaan van Google en we zullen het inderdaad volgen. Android heeft een aandeel van 98% in Malware zoals trojan SMS, backdoor, trojan, adware, risktools, trojans downloaders, trojan spies, en  meer. We zijn dankbaar dat BlackBerry al 14 maanden geen Malware en Hacks heeft zoals de andere platformen.

Reacties