JBL E40 Bluetooth Headset voor je Blackberry.

Het was wederom zoeken naar een goede bluetooth headset vervanger voor mijn Passport en die heb ik gevonden na wat onderzoek qua prijs en kwaliteit. Het is een JBL Bluetooth Headset geworden en wat een fantastisch headset dit is.

De JBL E40  Headset scoort beter dan de veel duurdere Beats headset. Het geluid is goed en alles van klassiek tot Rock is duidelijk. Het geluid heeft een diepe bas en is zowel in hoge als lage frequenties veel beter dan een Beats headset.  De laatste is ook meer gericht op een minder breed publiek qua muziek voorkeur.De headset ziet er goed  uit en heeft een stoer en solide uiterlijke, mede ook door de aluminium draaipunten en een stevige hoofdband.  De oorkussens zitten fijn en sluiten goed af. Dit laatste is erg goed als je de headset wil gebruiken voor een dreunende sportschool of op de fiets in het verkeer.

De oorschelp aan de buitenkant is alminium, waarbij de linkerkant ook dienst doet als bediening. Je kan hier het volume regelen. Het is ook mogelijk om een gesprek aan te nemen en dit klinkt ook duidelijk zowel voor jezelf als de tegenpartij. Het is ook geschikt voor BBM voice.

De speelduur zit rond de 15 uur en dat is erg lang en een enorme pluspunt . Het opladen van de headset is ook snel en binnen 90 minuten kun je weer op weg. Mocht het zo zijn dat je niet kan laden dan levert JBL er nog een snoer bij, zodat je alsnog naar je muziek kan luisteren. De JBL E40 wordt helaas niet geleverd met een USB lader, maar lijkt me dat iedereen er wel eentje heeft liggen.

Het aanmelden op de Blackberry Z10, Z30 en Passport was geen enkel probleem. Het is simpel  aanmelden en gaan met Spotify of de Blackbery mediaspeler. Als je je bluetooth hebt aanstaan op je Blackberry en je zet de headset aan dan meldt de headset zich automatisch aan.

Het gebruik van de JLB Bluetooth Headset is kinderspel qua aanmelden en in het gebruik. Het is tot nu toe de beste bluetooth headset die ik heb gehad en het klinkt nog beter dan een Beats Headset en heeft een ook veel langere standbij tijd.

De JBL E40 is verkrijgbaar voor € 99,00 in is leverbaar in de  kleuren zwart, rood en wit.


Reacties