Passport update OS 10.3.1.2480

De laatste maanden waren er al wat leaks en hybrids voor de BlackBerry toestellen en elke update werd beter, maar voor BlackBerry Passport gebruikers waren er problemen met spontane flikkeringen of een groen scherm. BlackBerry wist hiervan en ging er blijkbaar vanuit dat dit kwam door allerlei leaks en hybrids.

Tot de  update van afgelopen week die je kon downloaden via BlackBerry zelf op je toestel en dit gaf toch een ander beeld . Er waren gebruikers die opeens last hadden van flikkeringen, maar ook veel mensen niet zoals ik op een enkele keer in Blackberry world (scherm ging op zwart) . Het was een willekeur en BlackBerry heeft daarom een leak vrijgegeven, waarin dit opgelost zou moeten zijn.

De leak kun je hieronder downloaden en uitpakken. De map met update's kun je op je bureaublad plaatsen.
https://mega.co.nz/#!v5BHiDAa!geuAWJ8uq5i0KVo53xEQcyjxmPruXU7X4VDBfJvo1v8

Met onderstaande software kun je de leak installeren..

Allereerst gaan we Sachesi downloaden en dit is versie 2.0.0. RC .

 https://github.com/xsacha/Sachesi/releases

 We sluiten het toestel aan en starten Sachesi op en gaan naar de tab waar installatie staat. Hier kiezen de voor installeer map en gaan via de verkenner naar ons bureaublad en klikken de map "10.3.1.2480-Upgrade-Files-Passport-Only" aan. We kiezen nu voor map selecteren en de installatie begint na bevestigen.





Na installatie van de bar files even het toestel opnieuw starten of een reset geven door gelijktijdig de volume up en down ingedrukt te houden voor 10 seconden. Het toestel zal dan herstarten.

Je hebt nu een stabiele OS met de nieuwste bar files en laat je niet van de wijs brengen door hogere versies.

Reacties