Blackberry Slider en wat we vermoeden

De Blackberry Slider is het onderwerp op veel webpagina', maar vooral op veel forums zijn veel mensen enthousiast en raakt men niet uitgepraat over de grote display, dual edge scherm en de grote van het toestel door een uitschuifbaar toetsenbord. Het is onbekend wat de het egde scherm van functies krijgt of wat de specificatie's precies worden en toch zijn er wel duidelijk aanwijzingen en vermoedens. 


Op een duits forum heeft een persoon zich niet alleen verdiept in de specificatie's maar ook in het tekenen van het toestel op schaal en het ziet er allemaal goed uit. 


De display is een dual edge zoals de S6 edge met dual edge en moet zeggen dat dit er gelikt uitziet. Het scherm is op 5,1 inch berekend en heeft een uitschuifbaar toetsenbord. De Achterkant is voorzien van een 13 of 16 MP camera met dual led. Het toestel is erg lang als je het uitschuift en het is onduidelijke wat het doet qua balans. 


We kunnen uitgaan van wellicht een hogere resolutie displaty van 2560x1440 en beschermd door Gorilla Glass 4. De processor is ongetwijfeld een 64 bits worden en waarschijnlijk de Qualcom Snapdragon 810 octa-core . Het 
RAM geheugen zal gewoon 3GB zijn en het intern geheugen 32 GB, wat weer uitbreidbaar zal zijn met een SD card tot 128 GB (of 200 GB) . De Batterij zal minimaal 3500 mAh zijn en 24 uur meegaan en het geluid komt weer uit stereo speakers. De keyboard zal net als de Passport verlicht zijn en touch gevoelig. Het vermoeden is dat het keyboard 4 rijen krijgt.

Hieronder nog even de vormgeving welke maar 5 seconden te zien waren op het podium in Barcalona.


Reacties