Afgelopen week

De BlackBerry Oslo keyboard van dichtbij

Het was gissen en er waren al meldingen dat het toetsenbord touchscreen gevoelig was en dat er icoontjes tevoorschijn konden komen voor de markt in China etc. Maar het blijkt echt wel een fysiek toetsenbord te zijn
 
 
BlackBerry Porsche Design P9984 Keian
 
John Chen had de nieuwe Porsche al aangekondigd en nu is het design ook nog een's uitgelekt. Het is een zeer mooi ontwerp en vooral de bovenkant is erg stoer en hieronder nog even een foto.
 
BlackBerry koopt Watchdox
De meest beveiligde cloud box komt van een bedrijf uit Israel met encryptie en drm beveiliging. Het bedrijf bedient veel bekende en rijke mensen en overheden, daarnaast nog een aantal grote hollywood studios. Het valt precies in het straatje van BlackBerry en is op dit moment ook de doelgroep die ze bedienen met daarnaast Healthcare, financiele diensten etc.  https://www.watchdox.com/us/
 
 
Meer nieuws
 
De BlackBerry Leap is uit, De BlackBerry Classic in het wit komt deze week uit en BBM heeft sinds vorige week al twee keer een update gehad welke iedereen al reeds heeft mogen ontvangen.
 
Dit was het wel na een 10 daagse vakantie en moet zeggen dat ik heel graag meer zou willen zien de de BlackBerry Slider en BlackBerry OS 10.3.2 in de komende weken.

 

Reacties