Apple wederom patent op iets wat al 4 jaar bestaat

Het is onbegrijpelijk dat Apple steeds weer patenten kan aanvragen van producten die al jaren bestaan. Zo had Apple nog op een patent op soort lanyard voor de pols die standaard bij een camera wordt meegeleverd sinds de jaren 90.Apple zijn taktiek is simpel :

1. De concurrenten bekijken.

2.  Kijken wat op de iPhone nog steeds niet aanwezig is na jaren.

3. Patent vragen en claimen.

4. Het brandmerken met een Apple logo.

5. Verkondigen dat ze iets nieuws hebben ontwikkeld (ROTL).


Hetgeen gebeurt nu ook met het unlocken van je toestel met een selfie oftewel gezichtherkening. Dit bestaat al sinds 2011 wat toendertijd nieuw was voor de NEXUS. Dit was ontwikkeld  door Samsung.  Apple heeft het nu wederom voorelkaar dat ze weer een patent krijgen op een produkt of dienst dat al jaren op de markt is.Het is geweldig hoe Apple jaren achterloopt en dan wederom aangeven dat ze al sinds 2011 hiermee bezig zijn. Het is een giller en ze komen er gewoon mee weg. het is binnenkort  het nieuwste op mobiel gebied net als de introductie van NFC op de Apple wat al jaren terug te vinden was op de BlackBerry Bold of Curve.

Het is nu wachten dat Apple uitkomt met een SD-geheugen slot als eerst voor zijn toestellen, want dat heeft ook niemand of is dat alleen Apple.

vrij van UTB blog vertaald

Reacties