Philips Bluetooth Hifi adapter AEA2700 getest

Met de Philips AEA2700 Bluetooth HiFi Adapter maak je van je Hi-Fi-systeem of pc met luidsprekers een draadloos geluidssysteem. Je sluit de adapter aan op een aux, coax, optische of RCA ingang. Vervolgens speel je eenvoudig draadloos je muziek van je telefoon volgens Philips.

Het is dus even kijken of het echt zo makkelijk werkt en het was verbluffend simpel. Het toestel op bluetooth gezet en via NFC kon ik het toestel binnen 2 seconden koppelen. Het geluid is goed en zonder problemen van 6 meter en zelf 4 meter de gang op met de deur dicht was geen probleem en dat praten we al over een afstand van 10 meter. 

De Blackberry Passport, Z30 en Z10 reageerde allemaal het zelfde. Ze kregen allemaal een interactie waarmee je vanaf je toestel de volume kan bedienen en daarnaast ook op pauze kan zetten. Het is niet alleen muziek wat je kan afspelen van je mediaplayer ,maar ook Spotify, Nobex radio en youtube via de browser wat geweldig is als je op de achtergrond naar een concert wil luisteren of gewoon het geluid uit je speakers wil laten knallen.
Pluspunten
  • Goede stabiele ontvangst en goede geluidskwaliteit
  • RCA naar 3.5mm kabel meegeleverd

  • NFC

  • Multipair

Minpunten
  • Enkel een ontvanger, geen transmitterReacties