10 redenen om geen iwatch te kopen.

BlackBerry was ooit eens begonnen in 2008 met de ontwikkeling van een smartwatch en dat in samenwerking met een bedrijf.. In de jaren daarop was BlackBerry niet tevreden over de smartwatch en het gebruik dat ze niet verder gingen in 2011. Toch is er ooit een smartwatch kortstondig op de markt geweest in samenwerking met BlackBerry ,namelijk de inpulse in 2009.Het is duidelijk dat BlackBerry niet gaat komen met een smartwatch, maar zekers wel samenwerkt met andere merken. Wil je een smartwatch dan kun je kiezen voor software en een smartwatch zoals van Sony of de Pebble. BlackBerry werkt zoals altijd met meerdere merken behalve dan de iwatch.

De iwatch is van Apple en zoals elke Apple produkt betaal je de hoofdprijs en werkt het niet met andere merken. Het produkt is door phonedog getest voor een aantal weken en het advies ,betaal niet te veel voor een smartwatch en koop vooral geen iwatch.

Het product is in mijn ogen niet geweldig om te zien en ben ook zelf  ook geen horloge drager, daarnaast voorspel ik meer ongelukken in het verkeer door het gebruik.

De batterij is ook een drama en meer dan een uurtje sporten in de gym is je batterij ook al met een kwart leeg en mag je blij zij dat je iwatch het gaat halen aan het eind van de dag. Het is net als de iphone. Het bijft duur speelgoed.

Wat is er nog meer mis met de nieuwe iwatch volgens Phone Dog.
- Toepassingspictogrammen zijn te klein om nauwkeuring te gebruiken. In veel gevallen moet je inzoomen net als op een webpagina om iets aan te klikken en dat is niet handig als je onderweg bent in bijvoorbeeld je auto of op de fiets.
- De apple apps zijn enorm traag en het is sneller om je toestel te unlocken en je toestel te gebruiken..
- Apple Siri is traag en totaal niet goed te gebruiken zoals op de iphone en stem aansturing van de iwatch is dus iets wat niet werkt of super traag.
- De beloofde gebaren van Apple op de iwatch is beperkt tot nihil.
- De watch is extreem duur en biedt alleen frustratie als je de iwatch gebruikt
- De iwatch wordt standaard geleverd met een kort bandje ,waardoor veel gebruikers een extra 50 dollar moeten neerleggen voor een langere pols bandje.Het is mij duidelijk dat Apple iedereen gek heeft gemaakt  met reclame op hun iphone en dat het toestel nu dus een drama is en ze hebben al reeds een opvolger liggen welke beter is dan de eerste.
Ze doen het zelfde met de iphone eerst de gewone 4 of 5 en daarna de verbeterde serie met een S erachter, welke ook weer iedereen wil hebben, omdat deze beter is dan de voorgaande zelfde model.

Je moet toch toegeven dat ze weten hoe ze een koe moeten melken met een opvolger, maar ook met zo'n polsbandje en dan nog niet te spreken over de prijs van de iwatch. Een smartwatch waar BlackBerry ooit van heeft aangegeven er geen heil in te zien mede door het gebruik.

Het is Apple die ongetwijfeld veel isheeps weet te overtuigen met een te duur product waarbij ik mijn lachen niet kan inhouden als ik er eentje zie. Het is ook de conclusie van Phonedog. Koop geen iwatch en wacht op de opvolger en meer is te lezen nog op de volgende Apple forum.


Bron : Apple forums/UTB Blog/Phone Dog


Reacties