BlackBerry komt dit jaar met 4 toestellen

BlackBerry CEO heeft als spreker van de Kamer van Koophandel lunch in Waterloo, de thuisbasis van BlackBerry aangegeven dat we vier toestellen kunnen verwachten dit jaar.

We hebben net de lancering gehad van de Leap wat de opvolger wordt genoemd van de Z10. We hebben de aankondiging gehad van de slider welke we ongeveer 5 seconden hebben mogen aanschouden in  Barca en dan zouden er nog twee toestellen moeten verschijnen.

Dit kunnen we al voor je invullen. We hebben als een voorproefje gehad van de nieuwe Porsche Design de P9984 en we hebben nog kort geleden mogen kennismaken met de Oslo. De twee toestellen zijn beide gebaseerd op het ontwerp van de BlackBerry Passport.

Mijn hoop is toch dat ze met een full-touchscreen toestel komen met mooi specificaties, maar als je de slider ziet heb je al een toestel met een 5 inch scherm, maar dan wel met een uitschuifbaar toetsenbord.

De Slider is het toestel waar veel discussie over zijn waaronder een afneembaar achterfront waar het toetsenbord aan vast zit en wat dan weer vervangen kan worden met een achterkant. Het is allemaal gissen en BlackBerry maakt duidelijk zijn eigen keuze in toestellen.Reacties