BlackBerry Leap verkrijgbaar in Nederland


De BlackBerry Leap is verkrijgbaar bij Coolblue en Belsimpel voor € 299,00.De BlackBerry Leap Black is door BlackBerry gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress 2015. Het toestel is uitgerust met een 5 inch touchscreen, wat een resolutie van 1280 bij 720 pixels heeft, ook wel HD genoemd. De achterkant van het toestel is gemaakt van een soft-touch materiaal, waardoor het toestel lekker in de hand ligt en u ook meer grip heeft. Het toestel is 9,5 mm dun en heeft een 8-megapixel camera aan de achterkant, die ook in HD-kwaliteit video’s kan opnemen.

Krachtige accu

Met de BlackBerry Leap bent u er zeker van dat u niet zonder batterij komt te zitten. Het toestel heeft maar liefst een accu van 2800 mAh, die 25 uur achter elkaar intensief gebruikt kan worden. Dit betekent dat uw toestel veel langer dan een dag mee gaat en u dus zeker niet ineens zonder toestel hoeft te werken. Het toestel draait verder op een 1,5 GHz dual-core processor en heeft een werkgeheugen van 2 GB voor het uitvoeren van meerdere taken naast elkaar.

BlackBerry OS 10

De BlackBerry Leap Black draait uiteraard op BlackBerry OS versie 10. Dit betekent dat u enkele handige extra’s krijgt. Een voorbeeld hiervan is BlackBerry Hub. Hiermee krijgt u een overzicht van alle berichten die u krijgt, zoals BlackBerry Messenger, e-mail en al uw social media. Ook biedt dit toestel een erg uitgebreide beveiliging. Zo beschermt u uw privacy met ondersteuning voor encryptie, een ingebouwde malware-bescherming en de mogelijkheid om gemakkelijk een back-up te maken en uw toestel hiermee te herstellen.

Reacties