Pebble

De iwatch is geen succes als het gaat om performance en gebruik en wellicht zijn er BlackBerry gebruikers die wel willen weten welke smartwatches zij kunnen gebruiken voor BlackBerry 10.

De kandidaat in deze is de Pebble welke veel functies heeft om met  je BlackBerry 10 toestel te gaan gebruiken. De beste app hiervoor is Talk2watch Pro welk € 4,49 is te verkrijgen in BlackBerry World.De App ondersteund notificaties, sms, kalender, Facebook, Twitter, BBM en inkomende calls. Het kan ook internet op en je kan apps van de pebble store installeren alsmede updates voor de Pebble.

Er is ook ondersteuning voor muziek zoals selecteren, volume.

Andere smartwatches zijn de Sony Smartwatch 1 en 2 met de Android App en en de U8 smartwatch en wellicht ook andere smartwatches. De meesten werken wel met een Android app. zoals bellen, berichten maken, music player maar er zullen altijd specifieke functies die wellicht niet werken en daarom is de Pebble de beste zekerheid en met veel keuze's in verschillende modelen.

Het advies is dan om te kijken welke functies je belangrijk vindt, zoals met de Sony Smartwatch welke ook gmail ondersteunt, maar dan moet je wel android gmail app installeren op je BlackBerry.Reacties