T-Mobile US gaat weer BlackBerry toestellen verkopen

BlackBerry Ceo werd door CNBC gevraagd om zijn visie te geven over het feit dat T-Mobile weer wil samenwerken met BlackBerry qua verkoop. Het bedrijf BlackBery was klaar met de houding van T-Mobile om het produkt te ondermijnen in het belang om meer iPhones te verkopen. Het was een goede zet en liet zien dat BlackBerry klaar was om gepiepeld te worden door T-Mobile.

Blackberry zal dus weer samenwerken en T-Mobile zal op zijn beurt zijn 57 Miljoen klanten de kans geven om de BlackBerry te kopen zowel online als in de winkels. Een andere reden is dat T-Mobile ook gebruik wil maken van de diensten van BlackBerry voor zijn zakelijke tak. BlackBerry begrijpt dat zakelijke klanten een goede beveiliging willen en dat kan T-Mobile nu bieden.

John Chen maakt nog een grapje over de outfit van de CEO van T-Mobile die altijd in een magento  t-shirt loopt waar die ook maar is.


So, let’s not forget what they say: the bigger the break-up, the better the make-up. And about that magenta shirt – who knows? I need John Legere to ship one to me first.

Reacties