Apple bugs groeien blijkbaar aan de boom

Als BlackBerry gebruiker weet ik dat BlackBerry OS 10 het beste is van alle platformen met veel slimme interacties en niet te vergeten de HUB en een geweldige virtual toetsenbord. Het platform van Apple was een goede tweede met zijn ecosysteem en zal ook veel dingen in ios 9 brengen, die wij als gebruikers van BlackBerry al kennen of hebben sinds de lancering.

Het was Apple dat verbetering zou brengen in ios 8, maar daar merken gebruikers steeds minder van sinds de lancering. De internetpagina's met tips worden steeds groter. Zo had je eerst nog 10 problemen en oplossingen, maar nu zien we al pagina's met als titels als "30 annoying problems with iOS 8 (and iPhone 6) and how to fix them".  op de site digital trends wat al weer genoeg zegt.

Dit zijn nog de bugs die je eventueel geheel of tijdelijk kan oplossen, maar hier blijft het niet bij. Er zijn genoeg site zoals Engadget die veel problemen ziet met iphone 5S en 6 (+) gebruikters met ios 8 zoals ernstig lag en vastlopers, maar ook spontaan reset van het toestel.

De providers mengen zich er ook al in zoals T-Mobile die veel problemen ziet in het geheugen van het toestel en het vastlopen hiervan en geeft aan om het toestel regelmatig te resetten of bij lag tekstberichten en emails te verwijderen.

Een anders oplossing is het uitschakelen van wifi calls.Er zijn ook veel klachten over bereik en geheugen problemen en de icloud is geen oplossing als je je data kosten laag wil houden.

Het komt er gewoon op neer om functies van het toestel uit te schakelen of niet te gebruiken en dan komt het mischien goed. Het is duidelijk dat het lachen van veel gebruiker met meerdere bugs niet blij kunnen zijn en het zal met de volgende ios alleen maar groter worden.

Ik vergelijk het nog steeds met bbos 6 en symbian die met bestaande platform die al reeds oud waren om te zetten naar touchscreen en toen kwamen er ook problemen met vastlopers, resets, geheugen problemen, lag en ga zo maar door en we zien dit ook met het oude Apple platform ios. Het systeem is zo groot geworden qua opslag en er is al zo veel aan versleuteld dat het steeds meer een drama wordt.

BlackBerry gebruikers hebben dit soort problemen gelukkig niet te veel en kunnen gemakkelijk geheugen uitbreiden, hebben altijd goed bereik en geen drop-calls. Een geweldige standbye en gebruikers hebben met de BlackBerry Leap en BlackBerry Passport  een veel betere OS. 

Wie is hier nou de iDiot. 

Je kan je toestel wel uitzetten of weggooien, maar ruil het gewoon in voor een BlackBerry toestel en ervaar wat goed is in qua software en hardware en je zal verbaast zijn dat BlackBerry ook kan synchroniseren met itunes of gebruikt kan worden als wifi hotspot voor je ipad.


Lees ook waarom de Passport beter is dan de iphone 6 als het om muziek gaat.

Reacties