Apple watch bug geeft alleen hartslag door als je doodstil bent.

De Apple watch zou baanbrekend zijn en ons leven veranderen. De watch zou ons suikerspiegel kunnen bepalen van zijn gebruiker en fitness op een geheel nieuw niveau brengen en uiteindelijk leveren ze een toestel die minder kan qua Fitbit. Het grote voordeel van Fitbit is dat het wel 3x goedkoper is dan de apple watch.

De software op de Apple watch is net als ios 8 een drama en heeft al veel bugs en het is duidelijke dat Apple de Koning is van de Bugs en naast dat whatsapp, twitter crasht op je iphone heeft de Apple watch een bug die je hart niet meer meet of juist wel?

Het is volgens de gebruiker die gewend was dat elke 10 minuten zijn hartslag werd gemeten niet meer duidelijk, wanneer dit dan wel gebeurt en wanneer niet. Het is volgens veel gebruikers op basis van willekeur.

Het is volgens Apple geen bug, maar een gebruikersfout. Je moet namelijk je arm niet bewegen, want anders geeft de watch de hartslag niet door elke 10 minuten.

Nu was BlackBerry al de king van de productiviteit maar gooit Apple het roer helemaal maar eens om in de vorm van vooral niet bewegen. Ik vraag me dan af of je met fitness ook stil moet liggen of staan. Het zijn wel gekke jongen bij Apple en dan praten we maar niet over de mensen die dit soort produkten kopen. Het blijft lachen.

De Russen heb ook lol met de Apple watch ,zie filmpje :)

Reacties