Blackberry gaat OS 10.3.2 en Blend 10.2 wereldwijd uitrollen

Het lijkt kortgeleden sinds de laatste update, maar OS 10.3.2 wordt deze maand uitgerold. BlackBerry gaat de versie wereldwijd pushen naar elk toestel en ze hebben onder de moterkap veel aangepakt waaronder de camera, de beveiliging waaronder een aanpassing welke gemoeid gaat met de hardware, BlackBerry Kalender, S/M IME Support voor ActiveSync, BlackBerry Protect, Browser ,Hub verbetering en nieuwe bijlage icoontje, nieuwe lockscreen animatie, etc,


Een andere update is Blend 10.2 welke is aangepast naar tips en ideeen van BlackBerry gebruikers en dat heeft een fris en sneller geheel gekregen en is veel beter op je pc of tablet.

Voor de mensen die niet kunnen wachten kun je ook een autoloader downloaden welke vrij te downloaden was van de server van BlackBerry. De autoloader niet maar wel de update.

BlackBerry Passport

BlackBerry Classic

BlackBerry Leap

BlackBerry Z30

BlackBerry Z10

BlackBerry Q10/Q5

BlackBerry Z3


Let wel op dat door de hardware aanpassing van deze update je niet meer terug kunt naar OS 10.3.1 en dat het installeren altijd op eigen risico is. De OS overschrijft alles dus zorg voor een back-up.


Reacties