BlackBerry QNX in Ford Fiesta en Escape

Ford onthulde de nieuw BlackBerry QNX aangedreven Sync 3 infotainmentsysteem eind 2014 en het was wachten tot de eerste auto's uit de fabriek zouden rollen. De eerste voertuigen die worden uitgerust met het nieuwe systeem zijn de Ford Escape en Fiesta.

De software lijkt qua bediening wel op BlackBerry 10 en is met swipe en gesture heerlijk snel zoals het flimpje ook laat zien.Persbericht

Nieuwe Ford SYNC 3 CONNECTIVITEIT SYSTEM LANCERING VAN 2016 FORD ESCAPE EN FIESTA DEZE ZOMER
  • SYNC® 3 - Ford geheel nieuwe communicatie en entertainment systeem - beschikt over snellere prestaties, conversational voice recognition, intuïtieve smartphone-achtige touch screen en gemakkelijker te begrijpen grafische interface
  • Andere nieuwe functies zijn onder meer naadloze integratie van AppLink ™ voor een makkelijke manier om smartphone apps controleren, Siri Eyes-allergene capaciteit voor Apple iPhone, software-updates via Wi-Fi, en verbeterde 911 Assist® voor-abonnement gratis noodnummer bellen in geval van een ernstig ongeval
  • SYNC 3 te lanceren in Noord-Amerika op de 2016 Ford Escape en Fiesta - verkoop deze zomer - het verstrekken van een veiligere manier voor Ford klanten om hun smartphones te verbinden, terwijl ze hun ogen op de weg en de handen aan het stuur
DEARBORN, Mich, 2 juni 2015 -. Ford heeft vandaag haar geheel nieuwe SYNC® 3 technologie debuteert deze zomer in Noord-Amerika op de 2016 Ford Escape en Fiesta. De nieuwe communicatie en entertainment systeem is sneller en gemakkelijker te gebruiken met een verbeterde respons op driver commando's.
Met het debuut van SYNC 3 voor Escape en Fiesta, is Ford de lancering van haar nieuwste in-car-connectiviteit technologie als een optie in een van de hoogste volume voertuigen, Escape, en in zijn meest betaalbare auto, Fiesta.
"SYNC altijd is geweest over het verstrekken van een veiligere manier voor onze klanten om hun smartphones te verbinden om hun ogen op de weg en de handen op het stuur te houden", zegt Mark LaNeve, Ford Motor Company Vice President, US Marketing, Sales and Service. "Klanten blijven om ons te vertellen ze willen deze technologie, en ze willen dat het snel en gemakkelijk te gebruiken -.. Als een smartphone SYNC 3 levert op dat verzoek"
SYNC 3 is voorzien van alle nieuwe hardware en software, voortbouwend op het vermogen van de toonaangevende technologie die gelanceerd in 2007. Ford SYNC is nu in meer dan 12 miljoen voertuigen op de weg wereldwijd. Klik hier om SYNC 3 in actie te zien.
Easy-to-use spraakherkenning brengt meer vermogen
Ford SYNC - de industrie de eerste systeem op grote schaal en het meest betaalbaar bieden spraakgestuurde technologie voor smartphones beheersen - wordt steeds beter in staat door het minimaliseren van het aantal stappen die nodig zijn om opdrachten uit te voeren. Het selecteren van muziek, het maken van een gesprek of het zoeken naar een bestemming is gemakkelijker dan ooit, dankzij de 3's eenvoudigere bevelsstructuur synchroniseren.
Ford was de eerste die voice control in-voertuig apps met AppLink ™ te brengen, en de ervaring is verder verbeterd met SYNC 3.
AppLink stelt klanten in staat om hun smartphone verbinden met hun voertuig en de controle van compatibele apps via gesproken commando's of knoppen op het scherm voertuig.
AppLink ontdekt automatisch smartphone apps, waaronder Spotify, Pandora, Glympse, NPR One en iHeart Auto (iHeartRadio automotive app), en geeft elke app's unieke graphics en branding. Muziek en nieuws apps worden automatisch weergegeven samen met andere mediabronnen - net als AM / FM of SiriusXM.
Bovendien, wanneer aangesloten op een Apple iPhone, SYNC 3 biedt naadloze integratie van Siri Eyes-Free vermogen. Zoveel als ze dat zou doen op een iPhone naar een Siri-sessie te starten - Automobilisten kunnen Siri's hulp door het ingedrukt houden SYNC's Push to stuurwiel knop Praat zoeken.
Intuïtieve interface
SYNC 3 is geoptimaliseerd voor handsfree gebruik. Plus, de nieuwe capacitieve touchscreen-technologie biedt een ervaring die vergelijkbaar is met een smartphone of tablet. Snellere reactie aan te raken, evenals voice commando's en smartphone-achtige gebaren waaronder pinch-to-zoom en swipe staan ​​centraal in SYNC 3 - samen met heldere, moderne graphics.
On-screen complexiteit wordt gereduceerd en controle opties het meest gebruikt worden geprioriteerd.Het scherm huis beschikt over drie zones - navigatie, audio en telefoon. Tegel-achtige iconen domineren, met een snelle toegang functie lade langs de bodem zorgen voor een eenvoudiger gebruikerservaring.
Telefooncontacten zijn doorzoekbaar via een eenvoudige veeg van de vinger om door het alfabet te bladeren. Met One Box Search kunnen gebruikers opzoeken bezienswaardigheden of voer adressen in vrijwel dezelfde manier waarop ze gebruik maken van een zoekmachine op internet.
Extra functies, zoals het abonnement gratis 911 Assist
Net als bij eerdere generaties van de technologie, SYNC 3 biedt-abonnement gratis hulpdienst 911 Assist®.
De klant Bluetooth-verbinding telefoon wordt gebruikt om te bellen 911 in het geval van een ernstig ongeval - waarschuwen first responders met locatie van het voertuig. Met SYNC 3, de auto relais aanvullende informatie - zoals als airbags implementeren, of de crash is voorkant, zijkant, achterkant of rollover, en het aantal veiligheidsgordels gedetecteerd in gebruik - te helpen noodoproep-takers verzending passende middelen om de scène.
SYNC 3 nu ook de mogelijkheid om software te updaten via Wi-Fi. Zodra een voertuig is opgezet met referenties voor een Wi-Fi-netwerk beschikbaar in oprit of garage van een klant, kan het automatisch updates te downloaden.

Reacties