Blind staren op een logo

Het meeste gekke van iPhone gebruikers is dat ze niet allemaal blij zijn met de iPhone qua batterij, grootte en de vele bugs van ios en toch elke weer maar een iPhone nemen om vervolgens weer te klagen over batterij, dataverbruik. Het is net of deze mensen te dom zijn of niet snappen dat er een beter produkt ligt in de schaduw.

Het zijn die zelfde mensen die staan te juichen dat ios 9 de bom wordt met een extra uur standby voor de iPhone 6 en 3 uur voor de IPhone 6 Plus. Het kan gekker door een betere beveiliging dankzij 6 cijfers ipv 4 cijfers te gebruiken en ze geven aan dat Siri je nu veel duidelijk gaat begrijpen na 3 jaar.  Het blijkt dus dat er wel wat mis is met de software en achterloopt op BlackBerry of Windows.

Het kan nog mooie en dit zijn wel bettere dingen en dat is twee schermen naast elkaar zoals BlackBerry Wide of wat de Sasmung  al een hele tijd heeft op zijn toestellen, ook wel splitscreen genoemd. Een andere voordeel is dat je naast je notities een foto kan toevoegen . Het klinkt goed maar bij BlackBerry kun je die zelfde note delen, maar ook bestanden toevoegen of delen met je agenda of die van anderen en nog veel meer.

Het is duidelijk dat ze wat in te halen hebben bij Apple en dan is de vraag nog steeds waarom Apple als ze zo achter lopen, veel bugs hebben in de ios en het feit dat je daarnaast een slechtere camera, batterij en ook nog eens gemiddeld € 120,00 moet betalen voor 48 GB en het toestel is niet eens gratis bij een abonnement .Mijn advies kijk eens naar een BlackBerry Leap 5 inch welke een beter bereik heeft, betere batterij en ook nog eens € 400,00 goedkoper is. Een ander mooi Alternatief voor al je social media en werk is de BlackBerry Passport welke een veel betere camera heeft de iPhone 6. Met beide toestellen kun je het geheugen uitbreiden met maximaal 128 GB voor € 90  of  64 GB voor € 20,00.

Hoe blind kun je zijn om geen beter alternatief te zien voor een betere deal. Kijk  op BlackBerry.nl

Reacties