Yoricap alles in één medische monitor

Healthcare is de volgende grote ding in de mobiele ruimte en BlackBerry is een van de meest dwingende kanshebber met zijn unieke micro-kernel-systeem en niet te evenaren veiligheid. Nemen in haar voordeel heeft Yoritex Inc. een uitstekende mobiele aggregator genoemd Yoricap ™, een mobiele accessoire ontworpen voor opkomende mHealth applicaties ontwikkeld. Dit apparaat maakt gebruik van USB-connectiviteit en stuurt data naar remote access en verbeterde gezondheidszorg management.


Yoricap is een handige smartphone-accessoire en de gezondheid van gegevens, zoals bloeddruk, saturatiemeter, bloedonderzoek (glucose, urinezuur, totaal cholesterol), ECG, hartslagmeter en nog veel meer uitzendt.


Kenmerken

· Alleen bewezen medische en communicatieprotocollen werden gebruikt bij de ontwikkeling van Yoricap ™ houdend met mogelijke behoefte aan FDA-goedkeuring.

· Goed gemaakte ergonomische ontwerp van Yoricap ™ maakt het de ideale accessoire voor smartphone. Het is licht van gewicht en slechts 8,5 mm dik.

· Hun architectuur stelt gebruikers in staat om de capaciteit en de productiviteit Yoricap ™ te verhogen door het toevoegen van meer en meer nieuwe sensoren en apparaten.

· Het belangrijkste doel van Yoricap ™ oplossing is de beveiliging van medische gegevens opslag en veilige communicatie. BlackBerry 10 met BES12 geeft u beide.


Website : http://www.yoritex.com/

Reacties