BlackBerry lijft Athoc in

BlackBerry neemt ATHOC over en versterkt zijn postite hiermee op de markt. Het bedrijf ATHOC's crisis platform is voor elk apparaat waaronder ios, android, pc, mac , digitale displays, radio, ip-telefoons en eindputen zoals alarmering van brandmelder,sirenens, speakers, etc.

ATHOC is een toonaangevende leverancier van veilige, genetwerkte crisis communicatie. De software platform stelt mensen, apparaten en organisaties kritische informatie uit te wisselen in real time tijdens zakelijke continuïteit en de veiligheid van het leven operaties. De ATHOC platform zal integreren met BlackBerry enterprise portfolio en vertrouwde wereldwijde netwerk om klanten nieuwe mogelijkheden voor de veiligheid, beveiliging en missie-kritische zakelijke communicatie bieden.

De overname zal in staat ATHOC om wereldwijd uit te breiden en schaal, evenals leveren nieuwe toepassingen op een veilig platform voor massacommunicatie. Zo kunnen nieuwe toepassingen zijn onder meer de integratie ATHOC oplossingen met BBM Vergaderingen tijdens een waarschuwing om live video feeds berichten inschakelen of doorgeven aan real-time samenwerking bieden door de leiders en beleidsmakers.


Het kan ook perfect in health care programme gebruikt worden en het zal BlackBerry sterker maken als speler als het gaat om veiligheid.  Een goede zet van BlackBerry om deze marktleider die Red Cross, Homeland security en .defensie is zijn pakket heeft en in dezelfde markt zit als BlackBerry.Reacties