De leuke dingen van OS 10.3.2

De jongens van Berryflow zijn weer eens goed bezig en hebben een aantal zaken die minder bekend zijn of juist wel even toegelicht in een aantal korte video fragmenten.

1. Zo hebben we het swipen om te ontwaken of juist te kijken of er berichten zijn binnengekomen.2. We hebben sinds op 10.3.2. ook een prive browser en het leuke is dat je dus je gewone browser naar je prive browser tegelijk kan gebruiken. Het kan handig zijn ,maar let wel op dat je prive browser geen gegevens opslaat of cookies accepteert.3. Video editing kon al met story maken en is een favoriet van mij persoonlijk om binnen 5 minuten een filmpje te maken van mijn vakantie. Nu kun je net als een foto voor je het gaat verzenden nog een last minute verandering aanbrengen zoals contrast, helderheid, lengte of een slow motion.4. De hub is waar al je social media, sms, emails en gesprekken binnenkomen en waar je alle in één opslag kan vinden en per direct kan reageren. De Hub integratie met apps zoals whatsapp, facebook ,twitter, BBM is geweldig en je kan direct reageren zonder de apps te openen doordat al deze apps geintegreerd zijn in de HUB.


5. BlackBerry Maps is mischien niet zo mooi als andere routeplanners, maar het brengt je waar je moet zijn dankzij TOMTOM integratie en het heeft ook verkeers controle en kan je precies vertellen of er een file onderweg is of dat het verkeer langzaam rijdt.


6. De device monitor is zo groot dat je niet alleen je batterij kan zien, maar ook je data verbruik op wifi en mobiel (zelfs met datameter), Opslag informatie en processor gebruik en veel meer.


7. active frames en real multitasking is waar BlackBerry de beste in is en het is zekers geen switch tasking zoals bij Android of ios waar alles gewoon even stopt of weer opnieuw moet starten.
Reacties