BlackBerry Athoc gaat meer dan 200 vliegvelden beveiligen in the US

BlackBerry ATHOC, Inc., de leider in het netwerk crisis communicatie, kondigde vandaag een nieuwe onderscheiding van de Transportation Security Administration (TSA), een onderdeel agentschap van het Department of Homeland Security (DHS). Intense focus TSA op een snelle, effectieve en alomtegenwoordige crisis communicatie resulteerde in de noodzaak om verder te beschermen en te verantwoorden TSA personeel binnen TSA faciliteiten en in meer dan 200 binnenlandse luchthavens.

Deze stap zal de dekking versnellen en staat nauwkeurige real-time verantwoordingsplicht van TSA personeel tijdens routine, noodhulp en kritische gebeurtenissen op grote luchthavens zoals JFK, Dulles, LAX, SFO evenals vele anderen in het hele land.Tweet dit: TSA zet BlackBerry ATHOC tegenover 200 luchthavens landelijk voor hulpdiensten waarschuwen en accountability: http://bit.ly/1Kr2gsr

Alert Warning System TSA (AWS), gebaseerd op ATHOC is in gebruik sinds 2011 aan TSA medewerkers te bereiken in alle regio's. Met deze uitbreiding award, zal TSA het systeem uit meer dan 100 TSA Coördinatie Centra implementeren, waardoor directe bi-directionele communicatie crisis voor alle TSA personeel van meer dan 200 grote luchthavens.

De BlackBerry ATHOC inzet zal twee primaire use cases te ondersteunen. Ten eerste, de mogelijkheid om de luchthaven gestationeerd personeel te waarschuwen in tijden van crisis, zoals het weer-gerelateerde sluitingen, actieve shooter, terroristische activiteiten, evenals procedurele wijzigingen en soortgelijke toepassingen met onmiddellijke bevestiging van ontvangst alert. Tweede, post-alert, volledige en onmiddellijke verantwoordelijkheid van de getroffen TSA personeel om de status, de locatie en de geografische vertegenwoordiging door organisatorisch niveau en functie op te nemen.

Deze use cases staat TSA leiderschap om beslissende actie en de daaropvolgende stappen om getroffen locaties te nemen; crisisbeheersing procedures te implementeren, te initiëren personeel herinnert zich vast klaar om de status van het werk, en te identificeren die behoefte hebben aan hulp.
TSA heeft nu ingeschakeld soortgelijke praktijken ook bereikt door twee andere DHS agentschappen - Immigrations and Customs Enforcement (ICE) en de Customs and Border Protection (CBP) - binnen hun ATHOC gebaseerde systemen om effectief te communiceren met het personeel luchthaven in tijden van crisis.

Met deze drie Homeland Security agentschappen nu ingezet om vliegvelden, kan interoperabiliteit tussen de agentschappen, alsook met externe stakeholders worden bereikt via BlackBerry ATHOC Verbinden. Deze nieuwste BlackBerry  ATHOC innovatie, beschikbaar voor alle BlackBerry ATHOC klanten, verbindt agentschappen en zorgt voor veilige informatie-uitwisseling over verschillende organisaties. BlackBerry ATHOC Sluit omvat ook de mogelijkheid om uitnodigingen te maken voor niet-ATHOC gebruikers om deel te nemen op de vraag, waardoor de externe ondersteuning van organisaties met een crisis van informatie-uitwisseling te bereiken.
BlackBerry ATHOC Connect is tijdig voor de DHS gegeven ondertekening van HR615 de president: de Wet DHS Interoperabele Communications op 6 juli 2015. Voor een deel ATHOC Connect antwoordt eisen opgenomen in HR 615 aan "... te bereiken en interoperabele communicatie tussen de componenten van te behouden DHS, ook voor de dagelijkse activiteiten, geplande evenementen en calamiteiten. "


"TSA handelt met grote snelheid en een vooruitziende blik", zei admiraal Robert E. Day Jr. Gepensioneerd Voormalig CIO van de US Coast Guard en lid van ATHOC Adviesraad. "Bringing deze alert en verantwoording systemen om meer dan 200 van onze natie grote luchthavens, evenals TSA hoofdkantoor, de regio's en de nationale coördinatiecentra is een grote stap in de richting van een uitgebreide nationale bescherming van het netwerk."

"We zijn er trots op dat kritieke DHS agentschappen zoals TSA BlackBerry ATHOC hebben gekozen als de basis voor deze belangrijke initiatieven," zei Dubhe Beinhorn, Vice President van ATHOC's Homeland Security en Overheid. "DHS component agentschappen singulier en collectief hebben een enorme verantwoordelijkheid om de systemen die Amerika veilig te houden te maken. We zijn trots en vereerd om hun missie te ondersteunen."

Over de Transportation Security Administration Een belangrijk onderdeel agentschap van het Department of Homeland Security, TSA werd opgericht om de veiligheid van de vervoersystemen van de natie te versterken en zorgen voor het vrije verkeer van personen en handel. TSA maakt gebruik van een op risico gebaseerde strategie en werkt nauw samen met het vervoer, rechtshandhaving en inlichtingendiensten om de norm voor uitmuntendheid in het transport beveiliging ingesteld.

Over BlackBerry ATHOC is de pionier en erkend leider op het netwerk crisiscommunicatie, het beschermen van miljoenen mensen en duizenden organisaties over de hele wereld. BlackBerry ATHOC zorgt voor een naadloze en betrouwbare uitwisseling van kritische informatie tussen organisaties, hun mensen, apparaten en externe entiteiten. Een betrouwbare partner om 's werelds meest veeleisende klanten,

BlackBerry  ATHOC is de # 1 aanbieder van de Amerikaanse ministeries van Defensie en Binnenlandse Veiligheid, en waarborgen tal van andere overheidsinstanties en toonaangevende commerciële ondernemingen. Op 21 juli 2015 BlackBerry Limited (NASDAQ: BBRY) (TSX: BB) kondigde het was een definitieve overeenkomst te verwerven ATHOC ingevoerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Silicon Valley, het bedrijf opereert wereldwijd. Voor meer informatie over BlackBerry ATHOC, kunt u terecht op www.athoc.com.

Bron: CNN

extra:
De communcicatie wordt gewaarborgd door onder ander BBM protect, waarbij BBM gebruikers die niet op het netwerk automatisch een BBM connectie krijgen om spraak en data te beschermen. Bestanden die over en heen weer gaan worden gewaarbord door BlackBerry Watchdog .

Reacties