TV kijken op je BlackBerry

Het onderwerp hebben we vorig jaar ook al eens besproken en op de site 1Mobile.com of als je snap gebruikt kun je niet altijd een app downloaden, mede omdat google aangeeft dat het niet geschikt is voor je toestel. Nu kun je via 1Mobile kiezen op de browser om een bestand te downloaden. Dit werkt altijd.Het is niet waar, dat je toestel niet geschikt is,  want de apps om online tv te kijken werken perfect! Een nadeel van de Passport met TV kijken is dat je het 4:3 moet kijken, maar dit is niet storend. Zie de screen shot hiernaast van 24Kitchen.

Bij het opstarten in de app een veeg van boven doen en de Android Balk weggooien en de Grootte aanpassen op de derde optie. Dit werkt ook goed bij Telfort en Ziggo.


De toestellen zoals de Z30, Leap en Z10 zullen het gewoon op het standaard formaat afspelen.
De Apps van Fox Internationaalvoetbal, NPO  en Zapp TV passen zich automatisch gewoon aan.


Hieronder de apps welke je via de BlackBerry browser kan downloaden of download het naar je PC en sluit je mobiel aan en plaats het in de map download van je toestel. Via bestandbeheer openen en de installatie gaat automatisch.

KPN Online TV


Tele2 Online TV

Telfort Online TV

Ziggo Online TV 

De volgende apps zijn thema apps van TV zenders.

ZAPP 

NPO Uitzending gemist

Sport 1

FOX NL-Eredivisie


Veel plezier met kijken. Let wel op dat streamen via Mobiel veel Data kost.


Zit je op een openbaar netwerk (hotspot) te kijken schakel dan voor de zekerheid in quick settings je mobiel uit of gewoon het toestel op 2G te zetten.

Dit voorkomt wisselende werking wifi met je 4G met een drukke Hotspot,Reacties