Apple ios 9 besturing lijkt steeds meer op BlackBerry 10

Met de introductie van ios 8 had Apple al wat dingen overgenomen van BlackBerry OS 10 zoals instant notice and wat andere kleine dingen. Nu ios 9 bekend is zien we dat Apple gewoon het hele gesture,swipe en interacties zoals peek  heeft overgenomen van BlackBerry 10.

Het is wachten tot ios 10 uitkomt met een swipe to wake up zonder home button, HUB, etc voordat Apple zijn OS gelijk heeft getrokken met BlackBerry 10. Het geeft dus aan dat BlackBerry al 3 jaar vooruit loopt met zijn software en daar kun je als gebruiker trots op zijn.

BlackBerry is ook een software met real multitasking ipv switch tasking en ondersteunt ook veel meer codecs voor muziek en video. Het kan ook veel meer delen en streamen dankzij ondersteuning van Wifi Direct, Bluetoothh, Dlna en Miracast. Het is compatible met windows, mac en het heeft veel meer voordelen zoals onderteuning van Android Apps.

Het is de media die na 5 jaar een geweldig os ziet, maar de echt journalist die ook bekend met BlackBerry 10 geeft als commentaar "Apple modeled the iPhone after the WORST possible BlackBerry device ever" en dit is natuurlijk met een knipoogje en het feit dat BlackBerry OS 10 voordat het uitkwam volledig door de media werd uitgekotst en BlackBerry dood verklaarde. Laten we niet vergeten dat het OS als basis al 5 jaar bestaat.


BlackBerry moet hier gebruik van maken en aangeven dat Apple na 3 jaar eindelijk gesture,swipe en interacties heeft overgenomen in ios 9. Het is BlackBerry die een voordeel kan hebben dat Apple ios veel lijkt qua bediening op BlackBerry OS 10. Het maakt het voor de gebruiker makkelijker om over te stappen naar BlackBerry 10 nu de bediening gelijk is getrokken met een vinger touch.Reacties