BlackBerry GOOD party

Blackberry heeft een directe concurrent GOOD gekocht voor 425 miljoen dollar. Dit is hetzelfde bedrijf dat BlackBerry zou opeten als ontbijt voor het licht zou worden. John Chen heeft toen al gezegd dat ze had moeten werken, zoals onderstaande filmpje laat zien.Het zijn de bedrijven die BlackBerry, net als de Media maar niet gelijk krijgen dat BlackBerry Dood gaat en dat al 3 jaar lang. Als we zo doorgaan kunnen ze een Millenium Feestje geven met een leeg graf om op te dansen met een zerk "RIP RIM".

Dit is waar Blackberry het gewoon toelaat, maar de nieuwe CEO vecht rustig terug en verliest niet zijn geduld. Het is knarsentandend had John Chen al aangegeven om een media te bevechten die met onwaarheden strooit en met misinformatie.

Het is daarom ook GOOD dat BlackBerry een bedrijf overneemt en de mond snoert en overneemt voor niet alleen zijn klanten, maar ook patenten. De patenten zijn op jaarbasis al 23 Miljoen waard en het bedrijf werkt met beveiligde mail in containers en heeft langer ervaring in cross-platforms zoals ios,Android en Windows. Het bedrijf is bekend om zijn Veiligheid en Security . Dit kennen we ook van BlackBerry en de klanten van Good ,waaronder alle banken in de top 100 van Forbes zullen nog betere beveiligd worden.

BlackBerry versterkt zijn fort als marktleider in MDM en EMM.


Meer lezen over de overname via BlackBerry Insider.

Reacties