BlackBerry OS 10.3.2.2789 update en autoloader

Dit is een redelijke update en als je de laatste update 10.3.2.2369 al hebt ontvangen via je provider  dan kun je met onderstaande een makkelijke update doen.
1] Allereerst downloaden we sachesi via  https://github.com/xsacha/Sachesi/releases

Na het installeren pakken we het bestand uit en plaatsen dit in een map genaamd Sachesi. Het icoon sachesi start het programma.

Als je een error krijgt over een bestand wat mist ga dan even naar http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784 en installeer de X86 driver. Sachesi zal nu wel werken.


2] Nu Sachesi gewoon werkt gaan we drie bestanden downloaden. Allereerst gaan we de vernieuwde apps en bestanden downloaden.  Plaats alle deze bestanden in een mapje op je bureaublad genaamd BBUPDATE.
               
Download de apps

Plaats alle deze bestanden in een nieuwe  map op je bureaublad genaamd BBUPDATE.

3] We gaan nu de Core OS en Radio Downloaden van je BlackBerry toestel. Na het downloaden sleep je beide bestanden naar je map BBUPDATE op je bureaublad.

QC8974: Blackberry Passport 

Core OS Passport 

Radio Passport 

QC8960: Blackberry Z10/Z30/Q5/Q10/Classic/Leap 

Core OS Z10/Z30/Q5/Q10/Classic

Radio Z10 (STL 100-2/3/4) + P9982
Radio Q5 + Q10 + P9983Radio Z30 + Classic + Leap


4] Nu we de geupdate apps, Core OS en Radio in de BBUPDATE map hebben kunnen we de update gaan installeren. Sluit je BlackBerry Smartphone aan met je BlackBerry kabel.

Start nu Sachesi en typ je toestel wachtwoord in mits je die gebruikt, daarna ga je naar map het tabblad installatie en kies hier installatie Folder. Selecteer de folder BBUPDATE op je bureablad en ga gerust even een half uur tv kijken.

De installatie van Sachesi zelf is ongeveer 10 minuten en de installatie op het toestel inclusief herstarten duurt 20 minuten. Niet schrikken dat het beeld bijna 10-15 minuten op 100% staat na het herstarten, maar wacht gewoon af tot je ziet dat het toestel vraagy om de sim-kaart code

Je toestel is gereed voor gebruik. enjoy
AUTOLOADERS

Heb je nog geen update ontvangen dan kun je ook een schone installatie doen met een autoloader, let op dat alles gewist wordt je begint helemaal opnieuw.  Wellicht gegevens copieren van je
toestel geheugen zoals contacten ,foto's mits deze niet op je sd geheugen kaart staan.

Autoloader Passport 

Autoloader Z30-Classic-Leap

Autoloader Z10  STL100 2-3-4 Download bovenstaande file voor je toestel en sluit daarna je toestel aan, 

Schakel je toestel code uit, zet de vliegmodes aan en start klik op de  Autoloader. 

MS-DOS prompt start op en na 25 minuten zal het toestel klaar zijn. 


Alle update's op eigen risico.Reacties