BlackBerry Touch Force and Sure press

Een nieuw techniek waar BlackBerry al 40 patenten of heeft komt naar de Apple Iphone 6S en de vraag is waarom BlackBerry daar niet mee is doorgegaan . De  reden is de batterij en techniek.

De reviews waren slecht in 2008 en gebruikers van de storm 2 waren niet blij. Een feit was dat veel gebruik van de sure press techniek de batterij gewoon leeg trok.  De techniek die BlackBerry toen gebruikte lijkt veel op die van Apple in de iphone 6S.


De techniek heeft BlackBerry na de storm 2 niet meer gebruikt en dit kwam mede door de batterij levernsduur, maar ook door dat een klik iets anders deed dan dat het moest doen. De menning van de media was duidelijk dat de technologie niet altijd goed werkt.

Het is een extra nivea en je vingers moeten getraind worden om te wennen, maar veel mensen konder er niet aan wennen. Het was te complex . Het was verwarrend in gebruik en je batterij ging sneller leeg. Dit was allemaal in 2008 en nu in 2015 zijn we terug en heeft Apple de techniek afgekeken en de vraag is of het dan wel goed gaat werken of  gaat Apple het beperkt inzetten.

Het laatste lijkt me duidelijk mede omdat het anders te complex wordt. Een andere reden is de batterij. De gebruikers zullen merken dat de 6S qua batterij sneller leeg zal zijn ik hoop niet dat het de teloorgang is van de iphone zoals de storm dit was voor BlackBerry.
Reacties