Een week Priv

Een weekje prive weg is heerlijk en het is mooi om veel te lezen over de Priv tot ik gisteren een kop zag op tweakers.net.  Ze melden iets dat compleet niet waar is, hoewel het artikel wel een goede samenvatting geeft was de kop met statement erg vals. We vergeten de sensatie pers maar en de aandelen waren deze week met 25% gestegen en laten we zien wat er is geschreven over de Priv.

Op N4BB waren er foto's opgedoken van de Priv en een voorbeeld van BlackBerry Safeguard. Het is duidelijk dat het je apps bekijkt bij het downloaden en installeren, maar ook tijdens het gebruik. Het heeft ook data encryptie ondersteuning en de mogelijkheid om apps te installeren buiten de google store.

Een andere item wat werd genoemd deze week was de camera van 18 MP met  een zeer goede kwaliteit en met een uitstekende lens van Schneider Kreuznach en ondersteuning van 4K. Dit is leuk om mee te doen met de concurrentie, maar het vreet geheugen en daarom is het mooi dat je een BlackBerry toestel wel simpel kan uitbreiden met een 128 GB SD-Card.

Het toestel draait de 4K dankzij de Snapdragon 808 met Adreno 418 GPU van Qualcomm en het is een 64 bit processor. Het leuke is dat je blijkbaar de 64bit functie kan uitschakelen en is op zich ook wel logisch, omdat Android 5 geen volwaardige 64 bit platform is wat Android 6 wel zal zijn.

De chip is zoals elke BlackBerry device aangepast en  is ook door BlackBerry dus  beveiligd en hieronder valt ook de bekende pin van BlackBerry 


De volgende foto is in Toronto gemaakt. Het betreft een eerder test model. Het toestel is snel, reageert goed en is dunner dan de Note 5 is het commentaar an de tester.

Dit was wel zo'n beetje het nieuws van de BlackBerry Priv deze week en het toestel komt zoals het nu is uit in November.  Het prijskaartje is nog niet bekend.Reacties